2020 FAALİYET RAPORU
İnsan Kaynakları Uygulamaları ve Politikaları ile 2020 Yılına İlişkin Beklentiler

Ziraat Katılım İnsan Kaynakları; personelin sürdürülebilir verimlilik, müşteri odaklılık ve kârlılık ilkelerine bağlı olarak çalışmasını sağlayıp, gelişim ve değişimini desteklemektedir. Bu desteklemeleri yaparken değişen dünyanın sunmakta olduğu teknolojik imkânları takip ederek işe alım, kariyer ve yetenek yönetimi süreçlerinde bu teknolojiyi uçtan uca ve artan oranda uygulamaya devam edecektir.

Ziraat Katılım şubeleşme çalışmaları ile faizsiz finans sistemini ülkemiz sınırları içerisinde yayma ve geliştirme faaliyetlerinin yanında ülke dışında da şube açarak ülkemizi temsil etmeyi sürdürecektir.

Şubelerimizin etkin bir hizmet sunmasını sağlamak amacıyla; İnsan Kaynaklarının şube çalışanlarının yanında olması bilinciyle; şube çalışanlarımızın sorunlarını gidermek, önerilerini öğrenmek amacıyla şube ziyaretlerine devam edilmesi planlanmaktadır.
Çalışan memnuniyetinin giderek önemli hale geldiği günümüz iş hayatında, yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen iç müşteri memnuniyetine yönelik anket sonuçlarından tespit edilen düzenleme ve uygulamaların hayata geçirilmesinin devamı sağlanacaktır.

İnsan kaynağının yabancı dil bilgisinin daha nitelikli hale gelmesi amacıyla çalışanlarına yönelik yabancı dil eğitim desteği devam ettirilecektir.