2018 Faaliyet Raporu
Ziraat Katılım Üst Yönetimi

Mehmet Said GÜL
Bilgi Teknolojileri ve Operasyon
Genel Müdür Yardımcısı

1973 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Mehmet Said Gül, Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur. 1997 yılından Anadolu Finans Kurumu’nda bankacılık hayatına başlayan Gül, aynı bankanın Family Finans ile birleşmesi sonucu kurulan Türkiye Finans Katılım Bankası’nda uzun yıllar Bilgi Sistemleri Koordinasyon Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2014 yılında Ziraat Bankası’na danışman olarak atanan Gül, Ziraat Katılım’ın açılışından itibaren kuruluş aşamasında görev almış; 2015 yılı Ekim ayında Operasyonel İşlemler Grup Başkanlığı görevine atanmıştır. 24 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Bilgi Teknolojileri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Osman KARAKÜTÜK
Hazine ve İç Operasyonlar
Genel Müdür Yardımcısı

1975 yılında Ankara’da doğmuştur. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Karakütük yüksek lisansını Sakarya Üniversitesi’nde tamamlamıştır. 1998 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Bankacılık Genel Müdürlüğü’nde Memur olarak bankacılık kariyerine başlamıştır. 1999 yılında Ziraat Bankası’nda Müfettiş Yardımcısı unvanıyla göreve başlayan Karakütük, sırasıyla Müfettiş, Başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, Şube Müdürü, İzmir 1. Bölge Yöneticisi, Şube Operasyonları Bölüm Başkanı, Kanal Yönetimi Bölüm Başkanı olarak görev yapmıştır. 15 Ağustos 2017 tarihinde Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Finansal Koordinasyon ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Karakütük, 24 Ağustos 2017 tarihinden itibaren Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Hazine ve İç Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Tahir DEMİRKIRAN
Kredi Tahsis ve Yönetimi
Genel Müdür Yardımcısı

1967 yılında İstanbul’da doğan Tahir Demirkıran, İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. 1991 yılında Vestel Paz. A.Ş. Satış Temsilcisi olarak göreve başlayan Demirkıran, 1995 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Müdür olarak atanmıştır. 2004-2016 yılları arasında ise Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’de Daire Başkanlığı görevleri sonrası 12 Ocak 2016 tarihinde Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.

Temel Tayyar YEŞİL
Pazarlama
Genel Müdür Yardımcısı

1971 yılında Samsun’da doğmuştur. Erciyes Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü'nden mezun olan Yeşil, 1998 yılında Pamukbank T.A.Ş.’de Uzman Yardımcısı olarak bankacılık kariyerine başlamıştır. Daha sonra, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’de Krediler ve Proje Değerlendirme bölümlerinde yetkili ve yöneticilik unvanları ile görev yapmış, 2010-2012 yılları arasında Kayseri Ticari Şube Müdürü olarak görevine devam etmiştir. 2012 yılında Ziraat Bankası Girişimci Krediler Tahsis ve Yönetimi Bölüm Başkanı, 2016 yılında Bölge Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Yeşil, 18 Temmuz 2017 tarihinde Ziraat Katılım Bankası A.Ş. Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.