2016 Faaliyet Raporu
2016 Yılında Öne Çıkanlar

Reklam Filmlerimize Effie Ödülü

Ziraat Katılım’ın faaliyete başlaması kapsamında yapılan lansman çalışmalarında, “Paylaşmak, Servet ve Sermaye” adlı reklam filmleri hazırlanarak 2015 yılında vizyona girmiştir.

2016 Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda “Paylaşmak nedir?” konulu lansman kampanyası ile Ziraat Katılım, Altın Ödül’ün verilmediği Banka ve Kart Ödeme Sistemleri kategorisinde Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

Şube Açılışlarımız Devam Ediyor

Ziraat Katılım Türkiye genelinde yaygın şube ağına sahip olarak, müşterilerine daha iyi hizmet sunmayı hedeflemektedir. Bu noktadan hareketle ülkemizin büyümesine katkı sağlayacak şekilde 2017 yılında ülke genelinde şubeleşme çalışmalarına devam etmektedir. Bu noktadan hareketle, Ziraat Katıılım 2016 yılında da ülkemizin büyümesine katkı sağlayacak şekilde şubeleşme çalışmalarına devam etmiştir.

Yılın Milli Markası Ziraat Katılım

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği Anadolu Medya Ödülleri Töreni’nde Ziraat Katılım “Yılın Milli Markası” ödülünü aldı.

İcazet Belgemiz Yenilendi

2015 yılında Danışma Kurulu tarafından imzalanan Ziraat Katılım İcazet Belgesi 2016 yılında yenilendi.

 

1. Kuruluş Yıldönümü Organizasyonumuz

Ziraat Katılım, 29 Mayıs 2016’da kuruluşunun birinci yıl dönümünü düzenlediği organizasyonla kutladı.

İstanbul Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen organizasyonda, Ziraat Katılım’ın Genel Müdürlük ve Türkiye’deki şube personelleri bir araya geldi. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Ziraat Katılım Genel Müdürü Osman Arslan, Ziraat Katılım’ın ilk yılındaki istikrarlı büyümesini şu cümlelerle özetledi:

“Bu müessesenin gerçek sahibi sizlersiniz. Bu müessesenin gerçek sahibi milletin kendisidir. 1. kuruluş yılımızı doldurmanın sevinci ve gururunu yaşıyoruz. İlk faaliyet yılımızda ürettiğimiz bu büyük değerin tüm paydaşlarına, bize güvenip gönüllerini açtıkları için teşekkür ediyoruz.”