2021 FAALİYET RAPORU
2021 Yılında Öne Çıkanlar

ZİRAAT KATILIM ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ SAHİBİ OLDU

Nielsen Türkiye ve Pazarlamasyon iş birliği ile gerçekleştirilen TechBrands Turkey’de Türkiye’nin en teknolojik markaları seçilmektedir. Ziraat Katılım, 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da “Türkiye’nin En Teknolojik Katılım Bankası’ ödülünün sahibi olmuştur.

ALTIN ÖDÜL ÜÇÜNCÜ KEZ ZİRAAT KATILIM’IN

BoomSonar ve Marketing Türkiye iş birliğinde organize edilen, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2021’de Ziraat Katılım, üst üste 3. kez “Türkiye’nin Sosyal Medyada En Etkin Katılım Bankası” seçilerek altın ödüle layık görülmüştür.

ZİRAAT KATILIM’A “YILIN BANKASI” ÖDÜLÜ

Ziraat Katılım, “Yönetim Raporlama Ekranları” kapsamında “Bankacılık” kategorisinde, uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren, dünyanın en saygın organizasyonlarından olan Stevie Awards tarafından “Yılın Bankası” olarak ödüllendirilmiştir.

ALFA AWARDS-EN İYİ MÜŞTERİ DENEYİMİ SAĞLAYAN KATILIM BANKASI ÖDÜLÜ

Ziraat Katılım, 2021 yılında, Marketing Türkiye adına AKADEMETRE Research Company tarafından 12 ilde, 3 ana ve 14 alt kriterde, 1.200 kişiyle yüz yüze yapılan anket sonucunda, katılım bankacılığı sektörünün “Müşteri Markası (Customer Brand)” olarak seçilmiştir. Söz konusu anketle, Banka’nın yıl içinde yürüttüğü, müşterilerine kusursuz deneyim sunan çalışma ve çabalarının tüketiciler tarafından takdir edildiği kanıtlanmıştır.

ZİRAAT KATILIM “3. DÖNEM KATILIM BANKACILIĞI OKULU” MEZUNLARINI VERDİ

Ziraat Katılım, katılım bankacılığı ilkeleri doğrultusunda; ulusal ve uluslararası alanda tanınan ve tercih edilen Ziraat Finans Grubu markası altında sağladığı eğitim ile bankacılık sektörüne genç bankacı adaylarını kazandırmaktadır. Okul 2021 yılında 3. dönem mezunlarını vermiştir.

ZİRAAT FİNANS GRUBU VİZYON 2022 TOPLANTISI ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİ

Ziraat Finans Grubu’nun tüm katılımcılarına yönelik gerçekleştirilen toplantıda, Grubun önümüzdeki dönem hedef ve stratejilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur. Ziraat Finans Grubu Vizyon 2022 Toplantısı’na; Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar ile Üst Yöneticileri, Ziraat Katılım Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdürü Metin Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Grup Başkanları, Bölüm Başkanları, Genel Müdürlük Servis Yöneticileri ve Şube Yöneticileri katılmıştır.