2015 Faaliyet Raporu
Ziraat Katılım Üst Yönetimi

Hakan AYDOĞAN
Pazarlama GMY

1979 yılında Ankara’da doğan Hakan Aydoğan, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında Halk Bankası’nda Müfettiş olarak göreve başlayan Aydoğan, 2009 yılından itibaren Ticari Krediler Bölüm Müdürlüğü ve çeşitli şubelerde Müdürlük yaptıktan sonra 2013 yılında Dış İşlemler Operasyonları Daire Başkanlığına atanmıştır. Hakan Aydoğan 18 Şubat 2015 tarihinde Ziraat Katılım Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Mustafa AKIN
Kredi Tahsis ve Yönetimi GMY

1963 yılında Erzincan’da doğan Mustafa Akın, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. 1986 yılında Pamukbank’ta göreve başlayan Akın, Halk Bankası’nda çeşitli birimlerde yönetici olarak görev yaptıktan sonra, Aralık 2011 tarihinde Ziraat Bankası’nda Kurumsal Krediler Grup Başkanı olarak görevine devam etmiş, daha sonra Perakende Krediler Tahsis ve Yönetimi Grup Başkanı olarak görev yapmıştır. Mustafa Akın 18 Şubat 2015 tarihinde Ziraat Katılım Kredi Tahsis ve Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Raci KAYA
Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık GMY

1967 yılında Ankara’da doğan Raci Kaya, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuş, Hacettepe Üniversitesi’nde İktisat yüksek lisansını, ardından Marmara Üniversitesi’nde doktorasını tamamlamıştır. 1990 yılında Halk Bankası’nda Dış İlişkiler Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan Kaya, çeşitli banka ve özel kuruluşlarda yöneticilik görevlerinde bulunduktan sonra, 2007-2014 yılları arasında Aktif Yatırım Bankası’nda Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. Raci Kaya 18 Şubat 2015 tarihinde Ziraat Katılım Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Mehmet Said GÜL
Operasyonel İşlemler Grup Başkanı

1973 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Mehmet Said Gül, Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur. 1997 yılından Anadolu Finans Kurumu’nda bankacılık hayatına başlayan Gül, aynı bankanın Family Finans ile birleşmesi sonucu kurulan Türkiye Finans Katılım Bankası’nda uzun yıllar Bilgi Sistemleri Koordinasyon Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2014 yılında Ziraat Bankası’na danışman olarak atanan Gül, Ziraat Katılım’ın açılışından itibaren kuruluş aşamasında görev almış; 2015 yılı Ekim ayında Operasyonel İşlemler Grup Başkanlığı görevine atanmıştır.